ICANN ERRP / WDRP mail

Waarom ontvang ik een ERRP of WDRP mail van ICANN

De organisatie die u de betreffende e-mail heeft verstuurd is ICANN. Dit is de wereldwijde overkoepelende organisatie voor de registratie van onder andere .com domeinnamen.

ICANN kan je de volgende mails versturen:

- ICANN WDRP 

- ICANN ERRP 

ICANN WDRP
Dit is een jaarlijks terugkerende email waarin ICANN je verzoekt om de huidige registratieinformatie te controleren.

Je bent verplicht om ervoor te zorgen dat de houdergegevens van je domein actueel zijn. Om je eraan te herinneren deze gegevens te controleren en waar nodig aan te passen stuurt ICANN jaarlijks een e-mail met de geregistreerde gegevens. Als de gegevens niet juist zijn, neem dan contact met ons op. 


ICANN ERRP
Dit is een jaarlijks terugkerende email omtrent de verlengdatum van domeinen met de volgende extensies: .com, .net, .org, .info, .jobs,  .biz, .name, .mobi, .asia, .xxx en .pro. Deze emails worden als herinnering verzonden door ICANN, hierop hebben wij zelf geen invloed.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de verlenging van uw domeinnamen. Domeinnamen die u via Final Frontier geregistreerd heeft, worden enkel opgezegd wanneer u hiertoe expliciet opdracht heeft gegeven. Voor de verlenging hoeft u geen verdere actie te ondernemen.
  • 11 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Opheffing domein

U wilt een domein naam opheffen, hoe gaat dat in zijn werk ? Wanneer...

Verhuizen van uw domein naar een andere registrar

U wilt een domein verhuizen naar een andere registrar, hoe gaat dat in zijn werk ? Bij de...

Powered by WHMCompleteSolution