Is het mogelijk om met de Remote backup software een backup te maken lokaal naar een harddisk, maar niet naar de remote backup server?

Dat is niet mogelijk, de software is alleen te gebruiken i.c.m. de backup server. Het is wel mogelijk om de optie "lokale kopie" in de backup software aan te zetten. Hier kunt u een pad opgeven naar b.v. een harde schijf. De data die hier komt te staan bevat alleen de laatste versie van de bestanden niet de historie. De reden hiervan is dat de logica centraal op de server draait niet op de client.

Mocht u willen beschikken over alle data die op de server staat, dus inclusief de historie dan kan er een kopie door ons handmatig naar bijvoorbeeld een harde schijf worden gezet. Kijk op onze site voor de mogelijkheden daarvoor.