Demo Account

Informatie over het demo account.

?

U heeft via onze website een demo account aangevraagd. Dit is handig omdat u dan geheel vrijblijvend kunt testen of de software in uw specifieke situatie goed werkt.?Het demo account kunt u geheel automatisch zonder onze tussenkomst aanvragen, en gebruiken.

Het account is 30 dagen geldig en u kunt 100GB aan data opslaan om mee te testen. Alle functies zijn standaard geactiveerd.

Wat gebeurd er na de 30 dagen:

U krijgt vlak voor het einde van de periode vanuit het systeem de melding dat het account gaat verlopen. Wanneer u besluit verder te gaan met de dienst dan kunt u een bestelling plaatsen of contact met ons opnemen. Dan kunnen wij het demo account omzetten naar een regulier account en hoeft u niet opnieuw het een en ander in te stellen.

Wanneer u geen gebruik meer wilt maken van het demo account dan hoeft u niets te doen. Het demo account zal automatisch verlopen na dertig dagen. En de gegevens worden dan ook verwijderd van onze systemen.

Wanneer u geen mail meer wilt ontvangen tijdens de dertig dagen dan kunt u in de backup client uw e-mail adres verwijderen of de backupset verwijderen. Heeft u de client al verwijderd dan kunt u via de website ook uw e-mail verwijderen. U kunt de naam van de betreffende backupserver intoetsen in uw browser. U kunt vervolgens inloggen met uw gegevens.